Fon:
Ik kom al langere tijd bij Franklin. Hij daagt me uit om na te denken over wat ik doe op de bas, hij geeft nuttige oefeningen, maar biedt ook leuk lesmateriaal aan, afgestemd op mijn niveau en doelstellingen. Het lesmateriaal stuurt hij je via mail toe en bevat in ieder geval altijd mp3's met uitleg en/of muziek om mee te spelen of te oefenen. Dat maakt het studeren ook leuk.

Ik ben zelf opgeleid als klassiek gitarist (conservatorium) en dacht met die techniek een heel eind te moeten kunnen komen op de basgitaar, maar de lessen van Franklin hebben mijn mijn ogen en oren geopend. Mijn techniek is inmiddels wezenlijk veranderd en daardoor is mijn sound ook sterk verbeterd.


Luuk:
Franklin is een aardige gozer en bovenal een kundig en geduldig docent. Hij enthousiasmeerd.


Ruud:
De lessen zijn ontzettend leerzaam! Ik heb ondertussen ongeveer 2 jaar les van Franklin en ben enorm muzikaal gegroeid. Hij past zijn les heel goed aan op jou niveau en snelheid van leren. Hij is altijd in voor verzoekjes en eigen inbreng. Hij laat je veel meespelen met muziek en neemt je op om je te laten horen wat je fout maar ook vooral goed doet! Hij is altijd erg positief en het is altijd leuk om naar hem toe te gaan voor een les. Een man met veel ervaring en een goede manier van les geven naar mijn mening! Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een docent. (Voor alle leeftijden/niveaus geschikt)


Rob:
Ik heb al enige tijd basles van Franklin. Hij is een baslereraar die je op je gemak steld. Ik kon amper een bas gitaar vasthouden, en na de eerste les kon ik al een nummer mee bassen.. gewoon gaaf. je krijgt de les op papeier en uitleg als een MP3. Kan je regelmatig teruggrijpen naar de vorige lessen. Ik heb altijd heel veel plezier bij Franklin. Ga altijd met een smile op mijn gezicht naar huis. Hij heeft veel ervaring als bassist in populaire muziek en Flamingo in het bijzonder. Hij heeft een heel herkenbaar basgeluid met z'n fretloze bas


Geert:
Ik heb al jaren les van Franklin; veel geleerd in praktisch en theoretisch opzicht en in vele stijlen en altijd weer gezellig. De lessen zitten goed in elkaar. Franklin is een betrouwbare,geduldige, positieve maar ook resultaat gerichte leraar. En ik kan het weten want ik werk zelf al bijna 40 jaar als leraar.

Ik ben echt geen slijmbal. maar kan niets negatiefs noemen.


Cor:
Ik vind de lessen ook top; kijk er altijd weer naar uit.


Theo:
Geweldige lessen, ik kijk er elke keer weer naar uit!