Ken:
Ik les nu ruim 2,5 jaar met veel plezier bij Franklin. Hij heeft een echt leuke en enthousiaste manier van lesgeven. Het leuke is dat hij theorie en praktijk in de lessen combineert. Hij kijkt goed naar wat je wilt leren en richt te lessen daarop in. Ook de muzieksmaak is altijd precies wat je zelf graag speelt. En een gezellige vent inderdaad! Kortom een aanrader!


Hans:
Franklin is een erg fijne leraar om les van te krijgen. Hij is geduldig, legt dingen goed en begrijpelijk uit en is ook gewoon een hele aardige gast. Hij weet feilloos het niveau van zijn leerlingen op te pakken en te zien waar de schoen (of bas.... ;-)) wringt.


Roman:
Het is al weer twee jaar geleden dat ik les heb gehad van Franklin. Als ik terug kijk kan ik zeggen dat ik zeker veel geleerd heb toen.

Zijn lessen waren flexibel, en aangepast op de persoon. Het enthousiasme straalde er vanaf. De "tips en tricks'' om het zo maar te zeggen zijn goed blijven hangen.

Echt een aanrader wat mij betreft!


Remco:
Franklin kan op een goede manier zijn lessen zo kiezen dat je uitgedaagd wordt en iedere keer een beetje beter wordt. Ik ben technisch beter geworden en heb vooral een mooiere sound gekregen. Daarnaast heb ik door de lessen van Franklin beter inzicht gekregen in de muziek die ik speel waardoor ik veel makkelijker en vrijer speel. Ik speel al 20 jaar basgitaar, maar leer iedere keer weer bij en ben een betere bassist geworden door zijn lessen. Een echte aanrader!

 

Cora:
Met Franklin kwam ik in contact omdat ik een jaar met hem meespeelde in een van zijn bands. En ik kende hem al veel langer als muzikant in het Oude Pothuys. Hij als bassist , ik als percussionist/drummer.

Vanuit mijn werk op een basisschool had ik behoefte aan gitaarlessen om de liedjes/muzieklessen te ondersteunen in de klas. En zo leerde ik franklin ook als leraar kennen.

Hij heeft mij in een korte tijd de accoorden bij gebracht.Gaf oefenmateriaal mee naar huis.Let heel goed op wat iemand nodig heeft. Is heel duidelijk in zijn instructie. Benadrukt het positieve en geeft goede tips voor verbetering.
Daarbij komt dat hij een aardige man is, dus alles gebeurt in een prettige sfeer.

Echt een aanrader om bij hem bas of gitaarlessen te nemen.En ik ben het eens met Luuk, hij kan zowel met jonge kinderen als met volwassenen goed omgaan, dus voor alle leeftijden geschikt.


Roel:
Franklin geeft prima les en heeft er ook plezier in!! Veel geleerd


Jochem:
Franklin is echt een toffe gast en vooral een goede leraar. Ik speel nu iets meer dan een jaar les en ben echt zeer tevreden over de lessen. ik vind het vooral fijn dat Franklin je dingen uitlecht op een duidelijke manier en het je dan ook laat oefenen op nummers van bekende muzikanten waardoor je meteen het gevoel krijgt dat je al echt aan het spelen bent. Echt een aanrader voor baslessen!