Ik geef ook online les. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Locatie:

De lesruimte -voorzien van alle gemakken, waaronder bassen, versterkers en opnamefaciliteiten- bevindt zich in Utrecht, goed bereikbaar per openbaar vervoer. Gratis parkeergelegenheid is op loopafstand.

 

Hoe gaan we te werk:

Of je nu gisteren voor het eerst een basgitaar hebt vastgehouden of al in een band speelt: er valt altijd iets te leren. Bij de samenstelling van het lespakket hou ik rekening met het niveau waarop je speelt en je muzikale smaak.

Als je net begint met bassen of er een hele tijd uit bent geweest, krijg je eerst een basiscursus waarin ik je alles leer over houding, techniek, gehoor, toonladders en akkoorden. Je moet de dingen niet alleen kunnen spelen, maar ook begrijpen.

Vanaf de eerste les laat ik je met mp3’s meespelen. Bij alles wat ik je wil leren heb ik passende muziek, zodat je ook thuis aan de slag kunt. Af en toe pak ik er een gitaar bij zodat je alvast een beetje voelt hoe het is om met anderen te musiceren. Alle lesstof krijg je na de les per e-mail toegestuurd.

Ik werk niet met notenschrift en liever ook niet met akkoordenschema's. Als je van papier speelt, dan blijft de informatie vaak ook op papier en komt het niet in je hoofd.

 

Factoren die aan bod komen:

  • het spelen van grooves

  • soleren

  • fretless bas

  • slappen

  • begeleiden over meerdere akkoorden

  • het spelen van deathnotes

Van rock tot wereldmuziek en van blues tot soul.

Als je al in een band speelt kan ik je helpen met het componeren van eigen baspartijen en wellicht het verbeteren van je techniek.

Na elke les maken we een nieuwe afspraak. Je bepaalt helemaal zelf hoe vaak en wanneer je les neemt.

Heb je nog geen basgitaar, maar wil je het toch eens proberen? Geen probleem, je kunt er tijdelijk een lenen.

 

Gratis proefles

De eerste les is gratis! Ik laat je zien hoe ik te werk ga en je hebt alle ruimte om vragen te stellen. Wil je gebruikmaken van de gratis proefles? Vul het contactformulier in, dan neem ik contact met je op.

 

klik hier voor ervaringen van leerlingen

 

Neem ook eens een kijkje op mijn Youtube pagina.